El nostre equip

El nostre equip compta amb anys d’experiència en el sector del teatre educatiu. Sabem el què funciona. Per això li hem donat format de teatre musical i hem reinventat els contes clàssics amb valors actuals, trencant amb els tòpics i els estereotips. El nostre material pedagògic segueix els principis de l’Escola Nova 21 per un sistema educatiu avançat.

Jumping Ducks - Lorna Duffy
Lorna Duffy · Equip Artístic

La Lorna va nèixer a l’illa maragda d’Irlanda. Es va graduar en Arts Escèniques a la Universitat de Brighton. A Barcelona ha treballat durant cinc anys com a actriu i conta contes per a les companyies de teatre educatiu en anglès Blue Mango Theatre, IPA Productions i The Talen Teller. Ha estat professora d’anglès a Merit School i té més de set anys d’experiència com a professora d’anglès. La Lorna va aprendre a aplicar les seves habilitats com a actriu a les classes que donava i la seva experiència com a professora d’anglès en les seves actuacions. En la creació i direcció dels shows de Jumping Ducks combina les seves dues facetes per aconseguir una experiència didàctica eficaç i exhausitva pels alumnes.

Jumping Ducks - Marc Sambola
Marc Sambola · Dir. Artístic i Musical

Llicenciat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Compositor, arranjador i director musical, nominat com a millor director musical en els Premios de Teatro Musical de Madrid per Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam i CINC. Candidat a la millor Banda Sonora als Premis Gaudí de Cinema per les pel·lícules Project Rwanda i Marhaba. Director d’A Grup Vocal finalista del programa de TV3 Oh Happy Day i Coach a la tercera edició del mateix concurs. Actualment està composant un musical als Estats Units amb la companyia Los Angeles Rock Opera Company de California.

Jumping Ducks - Nuria Sambola
Núria Sambola · Directora General

Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB), amb experiència en diferents mitjans de comunicació (Barcelona Televisió BTV – Televisió de Gràcia i Ràdio Gràcia entre d’altres) i amb vuit anys d’experiència en el management de la companyia de teatre educatiu en anglès i organització d’esdeveniments, Blue Mango Theatre i Actors4events. La Núria està acostumada a organitzar actes i tallers pel Servei de Llengües de La Generalitat de Catalunya,  Festa del Club Super 3 i el Saló de l’Ensenyament, entre d’altres. Com a amant de la ciutat de Barcelona col·labora amb MIDE (Management i Disseny d’Espectacles) fent tours històrics per la ciutat i esdeveniments singulars. L’any 2014 es trasllada a viure a Nova York on treballa al Teatre Repertorio Español a Manhattan i com a Venue Manager pel Festival de Teatre Fringe Festival NYC. 

Jumping Ducks - Gemma Benedet
Gemma Benedet · Coordinació

La Gemma és una “todoterreno” amb una actitud vitalista i sempre disposada a ajudar. Maquilladora professional, empresària dins del món dels esdeveniments i molt bona en comunicació, sempre us rebrà amb un gran somriure. Postgraduada en màrqueting i acostumada a portar equips de persones, la Gemma té gran capacitat de gestió. Un gran fitxatge!

Jumping Ducks - Claudia Fascio
Claudia Y. Fascio - Disseny Vestuari

Filla de pares teixidors, la Claudia creix entre teles, colors i materials textils. Obté la titulació en Disseny d’Indumentària i Tèxtil, atorgada per l’Escola Argentina de Moda (Buenos Aires) el 2008. Paral·lelament estudia per a Dissenyadora Escenogràfica a la Universitat Nacional de Cuyo (Mendoza), obtenint la titulació el mateix 2008. S’especialitza en Sastressa de l’Espectacle a l’Acadèmia de Teatre de la Scala a Milà el 2011. I és el 2016 quan finalitza el Màster en Disseny d’escenografia i vestuari d’òpera lírica a l’Opera Academy a Verona. A més de crear un vestuari preciós és un plaer treballar amb la Claudia i una gran ajuda en la ideació i plasmació dels personatges.

Jumping Ducks - Raquel ibort
Raquel Ibort · Escenografia

Escenògrafa i llicenciada en Belles Arts. Dins del camp del disseny escènic ha treballat en l’espai, el vestuari i la caracterització. Amb feines de la magnitud de Rent o Nit de Musicals dirigides per Daniel Anglès o Les Noies de Mossbank Road, dirigida pel Sílvia Munt, la Raquel ens deixa meravellats amb tots els seus recurosos i és tot un fitxatge!

Actors i Actrius

Jumping Ducks - Georgia Stewart
Georgia Stewart

L’espectacular veu de la Georgia us deixarà bocabadats. Amb estudis professionals al Col·legi del Teatre de Barcelona i prèviament a l’escola Nancy Tuñon i amb extensa formació en música i dansa, els registres de la Georgia són infinits. Formà part de la producció Molt Sorolll per no res, dirigida per Àngel Llàtzer i estrenada al Teatre Nacional de Catalunya. És un veritable plaer escoltar la Georgia i gaudir de tot el que ens aporta com a actriu, música i cantant.

Jumping Ducks -David Llamas Pye
David Llamas Pye

En David és la nostra bèstia, el nostre llop, l’entranyable Gepetto i molt més.  Amb estudis professionals en Teatre musical a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i amb molta experiència en teatre educatiu en anglès en companyies de teatre com IPA Productions, en David també treballa actualment com actor i manipulador de “muppets” a l’espectacle Los Lunnis de Televisió Espanyola.  Estem encantats de poder comptar amb aquest gran actor, cantant i persona!

Jumping Ducks -Raquel Ibort
Raquel Pujadas

Graduada al prestigiós Institute of the Arts Barcelona (IAB) i amb estudis previs a l’ Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin la Raquel, malgrat ser la més joves, és ja tota una actriu, ballarina i cantant de teatre musical.  A més a més té una energia i una vitalitat molt contagioses i és una super team player! Som molt afortunats de tenir-la!