Informació pràctica

material-pedagogic
Material Pedagògic creat per professors d’anglès qualificats

Us facilitem el material pedagògic perquè pogueu preparar i engrescar als vostres alumnes amb antelació. Aquest material inclou les cançons originals dels musicals, els fulls de treball i la guia didàctica pel professor/a.

Think-tank
“Think Tank,” sessió interactiva amb els protagonistes de l’obra

Al finalitzar l’obra teniu la possibilitat de gaudir d’una sessió opcional de 10-15 minuts on els vostres alumnes poden fer preguntes als nostres actors per donar un plus d’interactivitat. Aquestes preguntes les podeu preparar prèviament per evitar la possible timidesa de l’alumnat i afavorir la seva participació.

0-molestias
0 molèsties, no us cal preocupar-vos de res.

Nosaltres ens encarreguem de tot perquè no us hagueu de preocupar de res. Portem l’equip de so i llums, l’escenogaria i el vestuari i podeu escollir si voleu que vinguem a la vostra escola o que anem a un teatre o centre cívic proper. El que us vagi millor a vosaltres. Truqueu-nos i en parlem!

preu-naranja
Preus molt raonables

Les nostres obres tenen un preu estàndard final de 5€ o 6€ per alumne, amb tot inclòs. Us demanem un 25% de dipòsit per garantir la vostra reserva.

alumnes
Màxim d’alumnes

Les nostres obres tenen un nombre d’alumnes màxim recomanat per poder garantir la qualitat dels espectacles i la finalitat pedagògica dels mateixos, Si teniu un grup una mica més gran del recomanat, truqueu-nos i en parlem.

discount
Descompte

Preus amb descompte per més d’un show (en el mateix dia i lloc). Preus finals, exempts d’IVA.