Opinions

4 stars opinions

Little Red Rocks

Tant alumnes com mestres vam quedar gratament sorpresos amb la qualitat de l’espectacle. Ens vam sentir privilegiats de tenir aquell montatge de llums, la posada en escena i la qualitat de les seves veus en el nostre humil gimnàs.

La mestra de música va quedar meravellada per l’adaptació musical i alumnes que no entenen gaire l’anglès, van estar seguint el fil durant tota l’obra.

Carolina Godoy, Escola Agnès, Sitges

El nivell d’anglès és molt adequat als alumnes. Ha agradat molt el personatge de Lupita, molt divertit.

Elena Fuertes, Escola Vallgorguina, Vallgorguina.

Els alumnes van valorar i es van impresionar amb els actors cantant en viu, els va semblar “teatre de debó”, no tan sol tearte per nens.

Francisca Jiliberto, IES Les Vinyes, Castellbisbal.

Posem un 10 a Little Red Rocks. El que més ens ha agradat és el ritme de l’obra i les cançons.

Clara Gelabert, Ateneu Instructiu, Sant Joan Despí.

teatre educatiu en angles primaria barcelona
Beauty and The Beast

Ens ha agradat que cantessin en directe. L’obra no es feia gens pesada, era dinàmica i els actors treballaven molt bé.

Susanna Casas, Escola Castell de Farners, Santa Coloma de Farners.

L’obra està molt ben enfocada i ha atret l’atenció de l’alumnat. El fet d’incloure elements actuals (selfies, twitter…) acosta l’obra als interessos dels més grans.

Neus Puig, Escola Alfred Mata, Puig Reig.

L’obra de teatre ens ha encantat. No se’ns ha fet gens llarga. Les cançons ajuden a donar dinamisme a l’obra. Els actors són genials i tenen unes veus magnífiques! La història està molt ben treballada i no costa dentendre.

Raquel Aguilà, Santa Coloma de Farners.

L’obra era molt divertida i molt dinàmica. Va agradar molt als alumnes.

Ramon Camps, Escola Sant Llorenç, Guardiola de Berguedà.

Bona adaptació de la tradicional La Bella i la Bèstia. Molt bé els actors/actrius i les cançons. Ho han entès molt bé, s’ha fet amè i en fem una molt bona valoració.

Cristina Erra, Esola d’Olvan/ZER Baix Berguedà, Olvan.

El que més ens ha agradat és la qualitat dels actors també com a cantants. La pronunciació i dicció de l’anglès, l’entusiasme i actitud dels actors i la idea de la versió del conte.

Participants de l’English Day a Sant Adrià de Besòs.

Els actors ho van fer molt bé, la seva interacció amb l’alumnat va ser molt bona. Van fer que el públic connectés ràpidament i bé amb els seus personatges.

Montse Julià, Escola els Estanys de Sils.

Els alumnes van sortir encantats i les cançons sense fer playback van ser genials. Enhorabona!

Eva Coromines, ZER Alt Berguedà, Vallcebre.

teatre en angles per a nens

Tothom diu que molt bé. Aquests nois tenen una veu que posa la pell de gallina! Els profes diuen que molta qualitat!

Montse Muntades, CRP del Berguedà.

La veritat és que vam quedar tots molt contents. Molt bon espectacle amb molt bons professionals! Als nens els hi va encantar i als mestres també. Moltes gràcies i bona feina!

Jara Figueras, Escola Maria Bores, La Pobla de Claramunt

Em va agradat molt l’obra. Era una obra que coneixien, fàcil d’entendre i els actors s’esforçaven molt en interactuar amb els nens i adaptar el vocabulari al nivell dels alumnes. A més hi havia molt de vocabulari modern amb el qual els alumnes se sentien identificats. Espero que continueu així.

Jesús Rodríguez, Escola Montseny.

Continueu treballant així de bé!

Laura Saenz, Escola Galceran de Pinós, Bagà.

Pinocchio

El que més ens ha agradat és el fet d’adaptar un conte clàssic a la versió quotidiana i moderna, introduint valors del dia a dia. Les cançons eren molt engrescadores i ens van permetre ballar tots junts.

Sílvia Sánchez, Institut Escola La Tordera, Santa Maria de Palautordera.

Molt bona la interpretació de l’actor i el control que tenia amb els nens. A més de la dicció.

Laia Melich, Col·legi Sant Vicenç, Sant Vicenç dels Horts.

Ens ho hem passat super super bé avui i, tant petits com grans, hem gaudit moltíssim. Segur que l’any que ve repetirem. Moltíssimes gràcies de veritat! Les cançons i el material són genials i vosaltres sou un gran equip ! Moltíssimes felicitats!

Sílvia Pomada, Escola Santa Teresa Ganduxer, Barcelona.

Ha estat un espectacle molt dinàmic i interactiu. Ens ha agradat que els alumnes poguessin participari formessin part de l’espectacle.

Tània Ballori, Escola Castell de Farners, Santa Coloma de Farners.

El millor ha estat la interpretació de l’actor i la seva connexió amb els nens/es.

Carmen Sanlorenzo, Escola Sant Domènec, La Ràpita.

La qualitat de l’actuació del David ha estat excel.lent, des del punt de vista lingüístic, artístic, musical i pedagògic. Ha captat l’atenció dels alumnes des del primer moment i aquest nivell s’ha mantingut fins al final. Estem molt interessades en conèixer la vostra proposta de cara al curs vinent.

Anna Gamundi , Escola Ponent, Terrassa.

teatre en angles per a nens
Tallers

El que més ens ha agradat és el tracte que han tingut els actors amb els grups d’alumnes. Respectuós en tot moment, atent a la idiosincràsia d’alguns alumnes concrets, assertivitat amb el grup.

Jordi Gibert, La Salle Figueres, Figueres.

L’organització i estructura del taller i la coreografia en general van estar molt bé. La majoria dels alumnes van sortir molt contents.

Laura Tàcies, INS Pla Marcell, Cardedeu

El que més ens ha agradat són les “tablas” de les talleristes, amb tot preparat i un molt bon coneixement del tracte amb els nens/es. Molt professionals.

Eugeni Garcia, Ins Itaca, Sant Boi de Llobregat

La valoració global dels tallers és bona i l’actuació dels actors molt bona. El que més ens ha agradat és que és una activitat diferent i els alumnes l’han rebut bé perquè no havien fet mai una cosa així i estan contents.

Montse Caballol, INS Lacetània, Manresa.

Ha estat molt bé l’organització de les activitats amb ritme àgil perquè els alumnes estiguin atents tota l’estona. I la implicació dels nens i nenes durant el taller.

Sílvia Verdeny, Escola Can Deu, Sabadell

La nostra valoració global dels tallers és un 10! Seguiu així. Ho hem disfrutat moltissim!

Queralt Màrquez. Escola Santa Maria d’Avià, Avià 

taller teatre en angles per a nens

La valoració és molt positiva. Tant en Marc com la Laura han sabut portar molt bé als alumnes i motivar-los per treballar. Totes les classes coincideixen en que s’ho van passar molt bé i que els va encantar. Moltíssimes gràcies per tot.

Marta Franch, Escola Joana d’Empúries, Castelló d’Empúries 

Tant la Laura com el Marc han fet un treball excel·lent, amb una molt bona capacitat comunicativa i bon tracte amb els nens i nenes. Ha estat una activitat nova i diferent i la canalla estava molt entusiasmada. Tenien un molt bon record de l’Oh Happy Day! i el ha semblat genial participar en el taller.

Pilar Oller, Escola Ginesta, Matadepera