TALLERS DE TEATRE MUSICAL

Tallers per aprendre anglès per a la primària, secundària i adults

Tallers Jumping Ducks
Tallers Jumping Ducks
1 hora
25-30 alumnes
Tallers Jumping Ducks

Cançons:

A escollir del nostre repertori

 

Els tallers de teatre musical 100% en anglès són una molt bona manera d’aprendre anglès de forma innovadora i divertida on l’alumnat participa molt activament en el seu aprenentatge.

 

Els tallers els imparteixen actors i actrius de teatre musical professionals.

 

Durant el taller, els alumnes aprendran a interpretar una cançó del repertori del grup. Treballarem les veus, la música i una senzilla coreografia, tot fomentant l’aprenentage de llengües, l’autoestima i el treball en equip.

 

Dinamitzem les vostres festes! Les Festes de Nadal, Carnestoltes i Fi de Curs seran molt especials! Amb els tallers us ajudarem a dinamitzar les vostres celebracions escolars. Els alumnes podran cantar i ballar la peça preparada davant de mares i pares, mestres i companys.

La dinàmica del taller és la següent:

 

Comencem la sessió explicant qui som i què farem. A partir d’aquí fem un breu escalfament vocal per introduir conceptes com l’afinació, la rítmica i sobretot, inculcar als nens que hem de tenir cura de la nostra veu. Seguidament despertem el cos amb l’objectiu d’activar-nos i estar a punt per a la coreografia.

 

Acabats aquests dos punts, arrenquem amb la cançó proposada. La dicció anglesa, la coreografia, melodia i ritme són treballats alhora, fet que exigeix molta concentració per part dels alumnes (no es parla altra llengua que no sigui l’anglès durant tota la sessió). A través dels moviments, repassarem en anglès les parts del cos, les diferents qualitats de moviment (lent, ràpid, suau…), direccions (esquerra, davant…) i accions (saltar, girar, picar de mans…).

 

Un cop muntada la cançó musicalment i coreogràficament, la interpretem un parell de cops tots junts per tancar la sessió.

 

També és possible fer el taller com a activitat extraescolar continuada durant el curs o bé com a casal d’estiu. Només necessitem saber horaris i nombre d’alumnes aproximat per poder fer-vos un pressupost personalitzat.

Vídeo: La Salle Figueras

Altres shows i tallers