Videos

The Plastic Mermaid

 

Acompanyeu-nos en aquesta versió del clàssic on reflexionarem sobre la utilització del plàstic en la nostra vida quotidiana i parlarem de les accions que encara podem fer per salvar els nostres oceans i de retruc el planeta i a nosaltres mateixos.

Mès informació

The Chocolate Factory

 

En aquesta història descobrirem les dificultats que pateixen les dones per a fer-se un lloc en un món que divideix les persones per raons de gènere.

Mès informació

Jekyll and Hyde

 

Acompanyeu-nos en aquesta versió musical del clàssic d’intriga de Robert Louis Stevenson amb cançons plenes de misteri i personatges extravagants on parlarem sobre l’existència del bé i del mal, de la sinceritat, de les falses aparences i de l’engany a nosaltres mateixos i als qui tenim al voltant.

Mès informació

Robin, Princess of the Hoods

 

En aquesta versió actualitzada del conte clàssic, la nostra protagonista ajudarà als més desfavorits del barri de Hoods a preservar un bé tan preuat com l’aigua potable i s’enfrontarà a enemics tan poderosos com coneguts.

Mès informació

Little Red Rocks

 

La nostra Caputxeta és una noia viva i perspicaç que viatja a veure la seva àvia, antiga estrella del Music Hall que es troba en perill de perdre la casa.

Mès informació

Beauty and the Beast

 

Our modern day take on Beauty and the Beast takes place in Hollywood and London. Belle wants to be a pilot. Beast had been a bully in school, was punished and turned into a beast by a witch.

Mès informació

Escola Multilingüe-Fira 3M-Fundació Escola Cristiana

 

A video from the closing ceremony of the “Jornada Escola Multilingüe-Fira 3M,” organised by Escola Cristiana. Here’s a taste of what is was like. We had so much fun!

Making Of Photoshoot & Jumping Ducks Team

 

As a team we got together and enjoyed a session of creativity and fun.

La Coral amb Jumpingducks

 

La Salle Figueres produced their own Jumping Ducks workshop video.

Més informació Workshops

Introducing Jumping Ducks Team

 

We are pleased to introduce you to our team and the core ideas of Jumping Ducks: Musical Theatre, Values and Escola Nova 21.

Coneix el nostre equip

Generalitat Workshop – Theatre as a tool to learn English

 

We were asked by Servei Territorial del Baix Llobregat to organise a workshop entitled “Theatre as a Tool to Learn English” for their “Sharing to Learn Project.” It was a great experience with loads of teacher participation.

Pinocchio

 

Acompanyeu-nos en aquesta versió moderna, interactiva i musical de Pinotxo, on l’alumnat aprendrà a reciclar i els mostrarem la importància d’ajudar els demés i de treballar en equip. També els ensenyarem que cal escoltar els pares i esforçar-se per aconseguir les coses que volem.

Patufet Tom-Thumb

 

Acompanyeu-nos en aquesta coneguda i entranyable versió d’un dels contes més populars del folklore català i una de les rondalles més populars a tota Europa i al món. A través de titelles i d’objectes diferents donarem vida al nostre Patufet i parlarem de la importància de creure en un mateix i de tenir valentia davant de les adversitats.

Puff The Magic Dragon

 

Acompanyeu-nos a viure l’entranyable història del drac Puff i el seu amic Jack, on redescobrirem els jocs tradicionals de pati i treballarem les accions, els colors i els animals de platja. També tractarem temàtiques com la solitud, l’amistat entre éssers molt diferents, la perseverança, la importància de cuidar-nos els uns als altres i de tenir benestar físic amb una vida activa.