ALADDIN AND THE ENCHANTED LAMP

Teatre educatiu en anglès per a cicle inicial i cicle mitjà de la primària. De 6 a 10 anys

75 alumnes
45 minuts
1 actor - actriu
preu - 275 euros
Think Tank

L’Aladdin és un noi de família pobra que viu al desert i té un company de classe, en Jaffar, a qui no li agrada gens l’escola. Un dia en Jaffar li demana que l’acompanyi a la Cova de les Meravelles a buscar un tresor, i quan el troben, aquest és ple de monedes, or i pedres precioses. L’Aladdin no se’n pot estar d’agafar unes monedes… amb això podria ajudar tant a la mare! Però, de sobte… un terratrèmol ho sacseja tot i apareix la Genia! Quins desitjos li demanarà l’Aladdin? Com evitarà que en Jaffar destrueixi la seva escola? Alliberarà l’Aladdin a la Genia de la llàntia meravellosa com ella li ha demanat?

Acompanyeu-nos en aquesta versió del clàssic, on treballarem la gratitud i el respecte vers les persones que ens ajuden, el valor de l’esforç i de conèixer les pròpies limitacions, la necessitat de demanar ajuda i ser honest i, finalment, les diferències entre cultures com a element enriquidor per a tothom.

En els materials pedagògics treballarem els colors, el menjar, les peces de roba, les rutines diàries i sobre com demanar les coses amb respecte.

Altres shows i tallers